Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże , malutkie ziemniaczki pieczone w ziołach. Doskonałe jako dodatek do obiadu.
Ziemniaczki dokładnie myję i w razie konieczności wycinam oczka. Gotuję ok. 15 minut , a następnie odcedzam.
Umieszczam ziemniaczki w żaroodpornym naczyniu posypuję solą i ziołami. Następnie polewam oliwą i dokładnie mieszam. Wkładam do piekarnika i piekę ok. 20 minut w tem. 170 stopni.
Przepis dnia
Szybkie i łatwe w przygotowaniu a przy okazji niedrogie.
Odsłon: 50286
Dostałam dużego kabaczka , więc postanowiłam zrobić w nim zapiekankę na obia...
Odsłon: 303
Klopsy przygotowałam trochę inaczej dodając posiekaną natkę pietruszki i kope...
Odsłon: 98
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 532
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 49
Co dziś u was króluje w porze obiadowej ?ja mam dla was przepis na pyszne ćwi...
Odsłon: 93
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 99
Klopsy przygotowałam trochę inaczej dodając posiekaną natkę pietruszki i kope...
Odsłon: 98
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 532
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 49
Co dziś u was króluje w porze obiadowej ?ja mam dla was przepis na pyszne ćwi...
Odsłon: 93
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 99
Składniki
Ziemniaczki dokładnie myję i w razie konieczności wycinam oczka. Gotuję ok. 15 minut , a następnie odcedzam.
Umieszczam ziemniaczki w żaroodpornym naczyniu posypuję solą i ziołami. Następnie polewam oliwą i dokładnie mieszam. Wkładam do piekarnika i piekę ok. 20 minut w tem. 170 stopni.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Mini beziki
Dodatki
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dodatki
Wędzonka wieprzowa.
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Mini beziki
Mini beziki to świetny pomysł, gdy zostaną nam nadprogramowe białka. Łatwo je...
Odsłon: 68
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna,...
Odsłon: 124