Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże , malutkie ziemniaczki pieczone w ziołach. Doskonałe jako dodatek do obiadu.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 408
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 563
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 408
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 563
Składniki
Ziemniaczki dokładnie myję i w razie konieczności wycinam oczka. Gotuję ok. 15 minut , a następnie odcedzam.
Umieszczam ziemniaczki w żaroodpornym naczyniu posypuję solą i ziołami. Następnie polewam oliwą i dokładnie mieszam. Wkładam do piekarnika i piekę ok. 20 minut w tem. 170 stopni.