Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże , malutkie ziemniaczki pieczone w ziołach. Doskonałe jako dodatek do obiadu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7588
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2646
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7588
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2646
Składniki
Ziemniaczki dokładnie myję i w razie konieczności wycinam oczka. Gotuję ok. 15 minut , a następnie odcedzam.
Umieszczam ziemniaczki w żaroodpornym naczyniu posypuję solą i ziołami. Następnie polewam oliwą i dokładnie mieszam. Wkładam do piekarnika i piekę ok. 20 minut w tem. 170 stopni.