Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże , malutkie ziemniaczki pieczone w ziołach. Doskonałe jako dodatek do obiadu.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1327
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 263
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 53
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 46
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1327
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 263
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 53
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 46
Składniki
Ziemniaczki dokładnie myję i w razie konieczności wycinam oczka. Gotuję ok. 15 minut , a następnie odcedzam.
Umieszczam ziemniaczki w żaroodpornym naczyniu posypuję solą i ziołami. Następnie polewam oliwą i dokładnie mieszam. Wkładam do piekarnika i piekę ok. 20 minut w tem. 170 stopni.