Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże , malutkie ziemniaczki pieczone w ziołach. Doskonałe jako dodatek do obiadu.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3387
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 93
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 829
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 85
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3387
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 93
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 829
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 85
Składniki
Ziemniaczki dokładnie myję i w razie konieczności wycinam oczka. Gotuję ok. 15 minut , a następnie odcedzam.
Umieszczam ziemniaczki w żaroodpornym naczyniu posypuję solą i ziołami. Następnie polewam oliwą i dokładnie mieszam. Wkładam do piekarnika i piekę ok. 20 minut w tem. 170 stopni.