Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity dodatek do dań głównych, sprawdza się nie tylko w nich. Wystarczy zsiadłe mleko, które uwielbiamy, maślanka lub kefir. Dodatki jak najbardziej wskazane.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1568
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 322
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1568
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 322
Składniki
Ziemniaki myjemy, zalewamy mlekiem i wodą. Dodajemy liście laurowe, olej, solimy, gotujemy 10 min. od momentu zawrzenia. Odcedzamy. Przekładamy do rękawa pieczeniowego ze smalcem i przyprawami, dokładnie łączymy, pieczemy 30 min. w temperaturze 180°C.