Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity dodatek do dań głównych, sprawdza się nie tylko w nich. Wystarczy zsiadłe mleko, które uwielbiamy, maślanka lub kefir. Dodatki jak najbardziej wskazane.
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 13501
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 78
Tagiatelle a'la carbonara to proste i smaczne danie nawiązujące do klasycznej...
Odsłon: 93
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 313
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 13501
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 78
Tagiatelle a'la carbonara to proste i smaczne danie nawiązujące do klasycznej...
Odsłon: 93
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 313
Składniki
Ziemniaki myjemy, zalewamy mlekiem i wodą. Dodajemy liście laurowe, olej, solimy, gotujemy 10 min. od momentu zawrzenia. Odcedzamy. Przekładamy do rękawa pieczeniowego ze smalcem i przyprawami, dokładnie łączymy, pieczemy 30 min. w temperaturze 180°C.