Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu pasta jajeczna. Kilka wyrazistych w smaku dodatków sprawia że pasta smakuje ciekawie.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36650
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3673
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 542
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2923
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36650
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3673
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 542
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2923
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Następnie kroimy w drobną kosteczkę lub ścieramy na tarce - ja starłam na tarce o średnich oczkach. Oliwki i kapary odsączamy z zalewy i drobno kroimy, dodajemy do jajek. Dodajemy też jogurt grecki, majonez i doprawiamy do smaku pieprzem i ewentualnie solą /w zależności od tego jak słone będą kapary/. Wszystko dokładnie mieszamy. Możemy podawać od razu lub odstawić na godzinę by smaki się przegryzły.