Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu pasta jajeczna. Kilka wyrazistych w smaku dodatków sprawia że pasta smakuje ciekawie.
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3910
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 756
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3910
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 756
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Następnie kroimy w drobną kosteczkę lub ścieramy na tarce - ja starłam na tarce o średnich oczkach. Oliwki i kapary odsączamy z zalewy i drobno kroimy, dodajemy do jajek. Dodajemy też jogurt grecki, majonez i doprawiamy do smaku pieprzem i ewentualnie solą /w zależności od tego jak słone będą kapary/. Wszystko dokładnie mieszamy. Możemy podawać od razu lub odstawić na godzinę by smaki się przegryzły.