Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które zmienia smak tradycyjnej polskiej przystawki.
Nóż i deska do krojenia, talerzyk
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2279
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4841
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 92
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2279
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4841
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 92
Składniki
Pomidory myjemy i kroimy w plastry. Cebulkę kroimy w krążki od razu, jeśli nie trzeba obierać, układamy pomidory na talerzu, posypujemy cebulką.
Pomidory solimy do smaku i posypujemy pieprzem. W palcach kruszymy dowolnie wybrany ser pleśniowy. Podajemy do śniadania, kolacji, obiadu.