Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które zmienia smak tradycyjnej polskiej przystawki.
Nóż i deska do krojenia, talerzyk
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4599
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 867
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8309
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13142
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 467
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4599
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 867
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8309
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13142
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 467
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Pomidory myjemy i kroimy w plastry. Cebulkę kroimy w krążki od razu, jeśli nie trzeba obierać, układamy pomidory na talerzu, posypujemy cebulką.
Pomidory solimy do smaku i posypujemy pieprzem. W palcach kruszymy dowolnie wybrany ser pleśniowy. Podajemy do śniadania, kolacji, obiadu.