Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do kanapki i do ciasta. Pyszny i zdrowy.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4480
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1500
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 437
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4480
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1500
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 437
Składniki
Mleko z wodą z cukrami doprowadzić do wrzenia. Dodać kasztany, gotować na małym ogniu ok. 5 minut. Kasztany przełożyć do blendera, miksować dodając tyle płynu z gotowania aby powstało dość gęste puree.
Ja lekko zmiksowałam kasztany zostawiając małe okruszki bo potrzebowałam do sernika. Na kanapki można dłużej zmiksować.