Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj purée przygotowujemy z ziemniaków, równie dobrze smakować będzie to na bazie marchewki. Przepis jest niezwykle prosty i z łatwością wykonasz go ze składników, które prawdopodobnie masz w swojej lodowce.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 290
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 377
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 768
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 290
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 377
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 768
Składniki
Zacznij od umycia, obrania i ugotowania marchewki. Następnie dokładnie ja zblenduj. W razie potrzeby dodaj odrobinę wody.
Do masy marchewkowej dodaj masło. Dopraw całość solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Całość wymieszaj, aż do rozpuszczenia się masła.