Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj purée przygotowujemy z ziemniaków, równie dobrze smakować będzie to na bazie marchewki. Przepis jest niezwykle prosty i z łatwością wykonasz go ze składników, które prawdopodobnie masz w swojej lodowce.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2714
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1241
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 702
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 50
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2714
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1241
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 702
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 50
Składniki
Zacznij od umycia, obrania i ugotowania marchewki. Następnie dokładnie ja zblenduj. W razie potrzeby dodaj odrobinę wody.
Do masy marchewkowej dodaj masło. Dopraw całość solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Całość wymieszaj, aż do rozpuszczenia się masła.