Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1457
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231840
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4999
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1457
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231840
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4999
Składniki
Z cytryny wyciskamy sok.Mleko wlewamy do garnka,, wlewamy sok z cytryny, mieszamy I mieszamy. Podgrzewamy na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając. Doprowadzamy do wrzenia. Zdejmujemy garnek z ognia i przecedzamy przez sito o bardzo drobnych oczkach. Z tej porcji mleka wychodzi 250g ricotty.