Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany boczek surowy zrolowany.Wyszedł pyszny,polecam.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34035
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 466
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 1874
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 26
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10248
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34035
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 466
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 1874
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 26
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10248
Składniki
Najlepszy by był boczek cieńki,no ja miałam grubszy,więc go wzdłuż przecięłam na 3 części.Skórę wyrzuciłam. Boczek połączyć brzegami by zachodziły na siebie. Doprawić przyprawami i wyciśniętym czosnkiem.
Boczek zwinąć i zawinąć w folię aluminiową. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200st.i piec około godz. Po tym czasie rozwinąć folię i zapiec z wierzchu do złotego koloru.
Smacznego życzę!