Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany boczek surowy zrolowany.Wyszedł pyszny,polecam.
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 1999
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2559
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 624
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52649
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 612
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 1999
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2559
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 624
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52649
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 612
Składniki
Najlepszy by był boczek cieńki,no ja miałam grubszy,więc go wzdłuż przecięłam na 3 części.Skórę wyrzuciłam. Boczek połączyć brzegami by zachodziły na siebie. Doprawić przyprawami i wyciśniętym czosnkiem.
Boczek zwinąć i zawinąć w folię aluminiową. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200st.i piec około godz. Po tym czasie rozwinąć folię i zapiec z wierzchu do złotego koloru.
Smacznego życzę!