Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto ją wykonać w swojej kuchni, jest bardzo smaczna.
Wykonanie:
Bułkę namoczyć w wodzie i odsączyć. Cebule i czosnek drobno posiekać, dodać 1 jajko, musztardę, przyprawy i połączyć z odsączoną bułką i mięsem.
Dokładnie wymieszać składniki i uformować z masy wałek.
Ciasto francuskie rozwinąć na papierze, nałożyć nadzienie, uformować roladę mięsną i pozostawić brzegi do sklejenia. Wierzch rolady posmarować jajkiem , wykonać dekorację z resztek ciasta, i nakłuć widelcem.
Roladę piec w gorącym piekarniku przez 15 minut w temperaturze 200 stopni na złoty kolor, następnie obniżyć temperaturę do 125 stopni i piec przez 40 minut.
Zdrowy napój z fermentowanej herbaty, wzmacniający odporność i usprawniający...
Odsłon: 5306
Makiełki zwane również makiami lub makówkami. Przepis pochodzi z 410. odcinka...
Odsłon: 3128
Wyjątkowo aromatyczna i prosta przekąska inspirowana kuchnią Ameryki Południo...
Odsłon: 820
Przepis pomoże Ci przygotować obiad, gdy zapomnisz rozmrozić mięso. Danie pr...
Odsłon: 21
Dzisiaj trochę relaksu przy kawie. Takie domowe ciasteczka są super dodatkiem...
Odsłon: 3023
Bardzo lubię kaczkę w całości z owocami i poszczególne jej części osobno. Dzi...
Odsłon: 1552
Fit obiad - kasza kuskus, rolada z oliwkami i fasolka szparagowa to zdecydowa...
Odsłon: 107
Genialna zapiekanka z cukinii, mięsa mielonego i ziemniaków. Prosta i łatwa w...
Odsłon: 205
Przepis pomoże Ci przygotować obiad, gdy zapomnisz rozmrozić mięso. Danie pr...
Odsłon: 21
Dzisiaj trochę relaksu przy kawie. Takie domowe ciasteczka są super dodatkiem...
Odsłon: 3023
Bardzo lubię kaczkę w całości z owocami i poszczególne jej części osobno. Dzi...
Odsłon: 1552
Fit obiad - kasza kuskus, rolada z oliwkami i fasolka szparagowa to zdecydowa...
Odsłon: 107
Genialna zapiekanka z cukinii, mięsa mielonego i ziemniaków. Prosta i łatwa w...
Odsłon: 205
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w wodzie i odsączyć. Cebule i czosnek drobno posiekać, dodać 1 jajko, musztardę, przyprawy i połączyć z odsączoną bułką i mięsem.
Dokładnie wymieszać składniki i uformować z masy wałek.
Ciasto francuskie rozwinąć na papierze, nałożyć nadzienie, uformować roladę mięsną i pozostawić brzegi do sklejenia. Wierzch rolady posmarować jajkiem , wykonać dekorację z resztek ciasta, i nakłuć widelcem.
Roladę piec w gorącym piekarniku przez 15 minut w temperaturze 200 stopni na złoty kolor, następnie obniżyć temperaturę do 125 stopni i piec przez 40 minut.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Masło nasturcjowe
Dodatki
Mielonka kanapkowa
Dodatki
Farszynki z pieczarkami
Dodatki
Domowa kiełbasa swojska z wieprzowiny
Masło nasturcjowe
Smaczne masełko, idealne do mięsa, twarogu i na kanapkę.
Odsłon: 21
Mielonka kanapkowa
Smaczna wieprzowa mielonka zrobiona z mięsa wieprzowego, w osłonce termokurcz...
Odsłon: 256