Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na przepyszny sos koperkowy na bazie śmietany i jogurtu, który doskonale sprawdzi się jako dodatek do świeżej sałaty, która zieleni się już w ogródkach. Taki sos z powodzeniem wykorzystać można również do innych warzyw i potraw. :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 132
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31302
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 416
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 132
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31302
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 416
Składniki
Sałatę umyć, osuszyć i porwać, albo pokroić na mniejsze kawałeczki. Koperek również umyć, osuszyć i drobno posiekać. Wszystkie składniki bardzo dokładnie ze sobą wymieszać.
Sałatę polewać sosem tuż przed podaniem.
Smacznego :)