Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia argentyńska. Dodatek do Locro criollo., a u nas do kotletów pieczarkowych. I też sprawdza się.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 303
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 303
Składniki
Paprykę upiekłem w piekarniku , aż skórka sczerniała. Potem, przełożyłem ją do foliowego woreczka, zawiązałem, odłożyłem na 20 minut. Wyjąłem z woreczka, obrałem, pokroiłem w paski. Włożyłem do salaterki. Cebulę pokroiłem w piórka. Natkę posiekałem. Wszystkie przygotowane składniki dodałem do salaterki z papryką. Przygotowałem sos : połączyłem oliwę z sokiem z cytryny, posoliłem, dokładnie wymieszałem. Sosem polałem sałatkę.