Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna sałatka i bardzo smaczna.Kto lubi boczniaki na pewno ją polubi.Serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8259
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 448
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8259
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 448
Składniki
Boczniaki ugotować przez 10 min.Odcedzić na sitku. Jajka ugotowane na twardo pokroić w kostkę. Wystudzone boczniaki,cebulę i ogórki pokroć w kostkę. Kukurydzę odcedzić na sitku,dodać do sałatki. Natkę posiekać. Całość posolić i popieprzyć. Dodać majonez i jogurt,wymieszać. Zostawić na poł godz.by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!