Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z konserwowej papryki i cebuli w ketchupie to świetny dodatek do dań obiadowych.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 567
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 567
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Wrzucamy cebulę, przyprawiamy. Chwilę smażymy ( 2 minuty). Następnie dodajemy ketchup i smażymy 1 minutę. Paprykę konserwową kroimy w paski. Paprykę mieszamy z smażoną cebulą. Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę. Smacznego ;)