Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z konserwowej papryki i cebuli w ketchupie to świetny dodatek do dań obiadowych.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8452
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8452
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Wrzucamy cebulę, przyprawiamy. Chwilę smażymy ( 2 minuty). Następnie dodajemy ketchup i smażymy 1 minutę. Paprykę konserwową kroimy w paski. Paprykę mieszamy z smażoną cebulą. Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę. Smacznego ;)