Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z konserwowej papryki i cebuli w ketchupie to świetny dodatek do dań obiadowych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2660
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2941
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2660
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2941
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Wrzucamy cebulę, przyprawiamy. Chwilę smażymy ( 2 minuty). Następnie dodajemy ketchup i smażymy 1 minutę. Paprykę konserwową kroimy w paski. Paprykę mieszamy z smażoną cebulą. Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę. Smacznego ;)