Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojego syna,będąc teraz w Polsce zrobił ją, bym spróbowała ,takie niby nic ,a wyszła wspaniała. Mam nadzieję ,że i Wam posmakuje:)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8929
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4749
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8929
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4749
Składniki
Pora pokroić w cieńkie piórka.Kukurydzę i fasolkę odcedzić ,tą kukurydzę z puszki jak i fasolkę przepłukać gotowaną zimną wodą. Ser pokroić w drobną kostkę. Wszystko wymieszać z dodatkiem majonezu,musztardy i przypraw. Dać do lodówki na pół godz.by smaki się przegryzły.
Smacznego życzę!