Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojego syna,będąc teraz w Polsce zrobił ją, bym spróbowała ,takie niby nic ,a wyszła wspaniała. Mam nadzieję ,że i Wam posmakuje:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Składniki
Pora pokroić w cieńkie piórka.Kukurydzę i fasolkę odcedzić ,tą kukurydzę z puszki jak i fasolkę przepłukać gotowaną zimną wodą. Ser pokroić w drobną kostkę. Wszystko wymieszać z dodatkiem majonezu,musztardy i przypraw. Dać do lodówki na pół godz.by smaki się przegryzły.
Smacznego życzę!