Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojego syna,będąc teraz w Polsce zrobił ją, bym spróbowała ,takie niby nic ,a wyszła wspaniała. Mam nadzieję ,że i Wam posmakuje:)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1310
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1112
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1310
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1112
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Pora pokroić w cieńkie piórka.Kukurydzę i fasolkę odcedzić ,tą kukurydzę z puszki jak i fasolkę przepłukać gotowaną zimną wodą. Ser pokroić w drobną kostkę. Wszystko wymieszać z dodatkiem majonezu,musztardy i przypraw. Dać do lodówki na pół godz.by smaki się przegryzły.
Smacznego życzę!