Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do obiadu składającego się z rosołu, pieczeni i klusek pasują albo buraczki, albo kapusta. Wybieram buraczki.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 828
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5674
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 585
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4812
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1028
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 828
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5674
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 585
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4812
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1028
Składniki
Umyte buraczki włóż do piekarnika i piecz ok. 30 - 60 minut (w zależności od wielkości buraków), w temperaturze 200 stopni. Po wyjęciu przestudź, obierz ze skóry, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Dopraw sokiem z cytryny i cukrem. Schłodź przed podaniem.