Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siła tkwi w prostocie. Idealna sałatka do sznycli po wiedeńsku i naszego schabowego. Pamiętam jak co niedzielę, choć troszkę w innej postaci, podawano do obiadu.
Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, gotujemy w osolonym wrzątku do ich miękkości. Odcedzamy, studzimy.
Cebulę drobno siekamy. Dodajemy do ziemniaków wraz z oliwą i sokiem z cytryny. Dokładnie łączymy wszystkie składniki.
Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Pierniki według tego przepisu są odpowiednio wilgotne, pachną miodem i przypr...
Odsłon: 7342
W pólnocnych Niemczech istnieje wiele sposobów przyrzadzania fladry, laczy je...
Odsłon: 2366
Laksa to zupa popularna w Malezji i Singapurze. W Polsce można kupić pastę, k...
Odsłon: 61
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 7036
Sezon truskawkowy rozpoczęty! Uwielbiam te owoce bardzo i to nie tylko w słod...
Odsłon: 57
Laksa to zupa popularna w Malezji i Singapurze. W Polsce można kupić pastę, k...
Odsłon: 61
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 7036
Sezon truskawkowy rozpoczęty! Uwielbiam te owoce bardzo i to nie tylko w słod...
Odsłon: 57
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, gotujemy w osolonym wrzątku do ich miękkości. Odcedzamy, studzimy. Cebulę drobno siekamy. Dodajemy do ziemniaków wraz z oliwą i sokiem z cytryny. Dokładnie łączymy wszystkie składniki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Marynata z musztardą francuską
Dodatki
Batbout
Dodatki
Duszone ziemniaki
Dodatki
Młode ziemniaki pieczone jak z ogniska. Palce lizać
Marynata z musztardą francuską
Genialna marynata z dodatkiem musztardy francuskiej i syropu klonowego. Dzięk...
Odsłon: 58
Batbout
Marokański chlebek. Ale może odejdźmy od tradycyjnego batbouta i zróbmy go n...
Odsłon: 109