Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siła tkwi w prostocie. Idealna sałatka do sznycli po wiedeńsku i naszego schabowego. Pamiętam jak co niedzielę, choć troszkę w innej postaci, podawano do obiadu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8449
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10149
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8449
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10149
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, gotujemy w osolonym wrzątku do ich miękkości. Odcedzamy, studzimy. Cebulę drobno siekamy. Dodajemy do ziemniaków wraz z oliwą i sokiem z cytryny. Dokładnie łączymy wszystkie składniki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.