Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczna salsa, która idealnie pasuje do przypieczonej bagietki lub dodatek do bruschetty. Przepis inspirowany warsztatami kulinarnymi, w których jakiś czas temu brałem udział.
nóż
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5328
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 720
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3675
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 385
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1874
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5328
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 720
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3675
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 385
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1874
Składniki
Pomidory umyj i pokrój na naprawdę drobną kostkę. Dodaj suszonego tuńczyka bonito (katsuobushi), przyprawy i zioła. Wszystko ze sobą wymieszaj.
Używaj jako dodatek do bruschetty, bagietek. UWAGA: pomidory puszczają sporo soku. Chcąc zapiec salsę, najlepiej trochę odsączyć składniki przed wyłożeniem na pieczywo.