Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczna salsa, która idealnie pasuje do przypieczonej bagietki lub dodatek do bruschetty. Przepis inspirowany warsztatami kulinarnymi, w których jakiś czas temu brałem udział.
nóż
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3886
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19797
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2941
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4070
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3886
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19797
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2941
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4070
Składniki
Pomidory umyj i pokrój na naprawdę drobną kostkę. Dodaj suszonego tuńczyka bonito (katsuobushi), przyprawy i zioła. Wszystko ze sobą wymieszaj.
Używaj jako dodatek do bruschetty, bagietek. UWAGA: pomidory puszczają sporo soku. Chcąc zapiec salsę, najlepiej trochę odsączyć składniki przed wyłożeniem na pieczywo.