Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczna salsa, która idealnie pasuje do przypieczonej bagietki lub dodatek do bruschetty. Przepis inspirowany warsztatami kulinarnymi, w których jakiś czas temu brałem udział.
nóż
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Pomidory umyj i pokrój na naprawdę drobną kostkę. Dodaj suszonego tuńczyka bonito (katsuobushi), przyprawy i zioła. Wszystko ze sobą wymieszaj.
Używaj jako dodatek do bruschetty, bagietek. UWAGA: pomidory puszczają sporo soku. Chcąc zapiec salsę, najlepiej trochę odsączyć składniki przed wyłożeniem na pieczywo.