Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona kukurydza, pachnąca masłem, w słodko-ostrych przyprawach.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2368
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4463
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1475
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2368
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4463
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1475
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Składniki
Kolby obieramy (można odciąć końcówki), myjemy i suszymy. Masło roztapiany i łączymy z syropem klonowym i wszystkimi przyprawami. Kukurydze wkładamy do folii i polewamy sosem maślanym.
Pieczemy w 200 stopniach około 30 minut. Podajemy gorące!