Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona kukurydza, pachnąca masłem, w słodko-ostrych przyprawach.
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4386
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1108
Polecam.
Odsłon: 633
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4386
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1108
Polecam.
Odsłon: 633
Składniki
Kolby obieramy (można odciąć końcówki), myjemy i suszymy. Masło roztapiany i łączymy z syropem klonowym i wszystkimi przyprawami. Kukurydze wkładamy do folii i polewamy sosem maślanym.
Pieczemy w 200 stopniach około 30 minut. Podajemy gorące!