Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o ostrość w ostrości, to nie za bardzo teges. Lubimy zbalansowane smaki, bo wszystko co ponad to, zabija. Tym razem postanowiliśmy upuścić wodzę, na maksa wyostrzyć smak, idealnie komponujący się z delikatnym mięsem drobiu. Nam posmakowało.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8666
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3087
Polecam.
Odsłon: 1881
Polecam.
Odsłon: 547
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8666
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3087
Polecam.
Odsłon: 1881
Polecam.
Odsłon: 547
Składniki
Ryż gotujemy na sypko, odcedzamy. Na rozgrzany olej wrzucamy posiekaną cebulę, szklimy. Następnie ryż i pokrojoną na plasterki papryczkę. Do smaku doprawiamy solą. Natkę siekamy i mieszamy z ryżem.