Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do drugiego dania jak również jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 525
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 152
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 307
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 353
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 525
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 152
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 307
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 353
Składniki
Pierś opłukaj i osusz papierowym ręcznikiem. Olej wymieszaj z miodem. Przyprawy wymieszaj w miseczce.
Pierś natrzyj olejem z miodem i posyp przyprawami. Wstaw do lodówki na całą noc. Następnego dnia pierś piecz w halogenie w temperaturze 180 st. około 40 minut.
Podawaj tak jak lubisz jako dodatek mięsny do drugiego dania, jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.