Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do drugiego dania jak również jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 254
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 355
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4464
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3694
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 254
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 355
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4464
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3694
Składniki
Pierś opłukaj i osusz papierowym ręcznikiem. Olej wymieszaj z miodem. Przyprawy wymieszaj w miseczce.
Pierś natrzyj olejem z miodem i posyp przyprawami. Wstaw do lodówki na całą noc. Następnego dnia pierś piecz w halogenie w temperaturze 180 st. około 40 minut.
Podawaj tak jak lubisz jako dodatek mięsny do drugiego dania, jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.