Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do drugiego dania jak również jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
Świetny pomysł na niedzielny obiad,coś zupełnie odmiennego od tradycyjnych k...
Odsłon: 16900
To wbrew pozorom szybkie i łatwe do przyrządzenia danie dla łakomczuchów :)
Odsłon: 13624
Lato to sezon grillowy, w którym królują kiełbaski, karkówki i kaszanki. Są t...
Odsłon: 3451
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 883
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 883
Składniki
Pierś opłukaj i osusz papierowym ręcznikiem. Olej wymieszaj z miodem. Przyprawy wymieszaj w miseczce.
Pierś natrzyj olejem z miodem i posyp przyprawami. Wstaw do lodówki na całą noc. Następnego dnia pierś piecz w halogenie w temperaturze 180 st. około 40 minut.
Podawaj tak jak lubisz jako dodatek mięsny do drugiego dania, jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Domowy majonez
Dodatki
Pieczona kalarepa
Dodatki
Dip czosnkowy
Dodatki
Sos pieczarkowy
Domowy majonez
Polecam przepis na smaczny domowy majonez bez konserwantów, który wykonamy w...
Odsłon: 183
Pieczona kalarepa
Pieczona kalarepa to idealna propozycja na drugie śniadanie. Jest niskokalory...
Odsłon: 126