Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do drugiego dania jak również jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 117
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 66
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 254
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 4522
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 117
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 66
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 254
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 4522
Składniki
Pierś opłukaj i osusz papierowym ręcznikiem. Olej wymieszaj z miodem. Przyprawy wymieszaj w miseczce.
Pierś natrzyj olejem z miodem i posyp przyprawami. Wstaw do lodówki na całą noc. Następnego dnia pierś piecz w halogenie w temperaturze 180 st. około 40 minut.
Podawaj tak jak lubisz jako dodatek mięsny do drugiego dania, jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.