Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do drugiego dania jak również jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 79
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1173
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 449
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15455
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 79
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1173
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 449
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15455
Składniki
Pierś opłukaj i osusz papierowym ręcznikiem. Olej wymieszaj z miodem. Przyprawy wymieszaj w miseczce.
Pierś natrzyj olejem z miodem i posyp przyprawami. Wstaw do lodówki na całą noc. Następnego dnia pierś piecz w halogenie w temperaturze 180 st. około 40 minut.
Podawaj tak jak lubisz jako dodatek mięsny do drugiego dania, jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.