Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do drugiego dania jak również jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 81
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5542
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2601
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 81
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5542
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2601
Składniki
Pierś opłukaj i osusz papierowym ręcznikiem. Olej wymieszaj z miodem. Przyprawy wymieszaj w miseczce.
Pierś natrzyj olejem z miodem i posyp przyprawami. Wstaw do lodówki na całą noc. Następnego dnia pierś piecz w halogenie w temperaturze 180 st. około 40 minut.
Podawaj tak jak lubisz jako dodatek mięsny do drugiego dania, jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.