Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do drugiego dania jak również jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 145
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 120
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 145
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 120
Składniki
Pierś opłukaj i osusz papierowym ręcznikiem. Olej wymieszaj z miodem. Przyprawy wymieszaj w miseczce.
Pierś natrzyj olejem z miodem i posyp przyprawami. Wstaw do lodówki na całą noc. Następnego dnia pierś piecz w halogenie w temperaturze 180 st. około 40 minut.
Podawaj tak jak lubisz jako dodatek mięsny do drugiego dania, jako wędlina do kanapek czy do różnego rodzaju sałatek.