Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pasuje do sałatek, mięsa, jajek. Na kanapki. Polecam
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13561
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 912
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13561
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 912
Składniki
Wymieszać razem jogurt skyr, śmietanę i majonez. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, cukier, sok z cytryny, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku i posiekany koperek. Jeszcze raz dobrze wymieszać. Przelać do sosjerki. Gotowe.