Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najprostszych a zarazem najsmaczniejszych sosów do sałaty masłowej. Dzięki dodatkom sałata nabiera wyrazistego smaku, który doskonale komponuje się z pieczonym i smażonym mięsem oraz gotowanymi warzywami.
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 4931
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 4931
Składniki
Szczypiorek płuczemy i drobno szatkujemy, przekładamy do miski. Dodajemy sól i pieprz, śmietanę, sok z cytryny i cukier. Składniki mieszamy.
Gotowym sosem polewamy pokrojoną sałatę masłową. Podajemy jako dodatek do obiadu lub dań z grilla. Smacznego!