Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos nadaje się do drobiu, ryb i do polania np.szparagów. Przepis pochodzi z paczki suszonego estragonu:) Wyśmienity!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10106
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2732
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 714
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3949
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10106
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2732
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 714
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3949
Składniki
Drobno posiekaną cebulę i rozdrobniony czosnek zasmażyć na złoty kolor w rondelku z rozgrzanym masłem. Składniki zalać białym winem, dodać estragon i gotować na małym ogniu aż do momentu odparowania.
Po odparowaniu wina dodać bulion oraz śmietanę i gotować znowu na małym ogniu aż doi zgęstnienia. Doprawić solą i pieprzem.