Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos nadaje się do drobiu, ryb i do polania np.szparagów. Przepis pochodzi z paczki suszonego estragonu:) Wyśmienity!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19786
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 433
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6831
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242383
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19786
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 433
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6831
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242383
Składniki
Drobno posiekaną cebulę i rozdrobniony czosnek zasmażyć na złoty kolor w rondelku z rozgrzanym masłem. Składniki zalać białym winem, dodać estragon i gotować na małym ogniu aż do momentu odparowania.
Po odparowaniu wina dodać bulion oraz śmietanę i gotować znowu na małym ogniu aż doi zgęstnienia. Doprawić solą i pieprzem.