Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos nadaje się do drobiu, ryb i do polania np.szparagów. Przepis pochodzi z paczki suszonego estragonu:) Wyśmienity!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3773
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 129
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3773
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 129
Składniki
Drobno posiekaną cebulę i rozdrobniony czosnek zasmażyć na złoty kolor w rondelku z rozgrzanym masłem. Składniki zalać białym winem, dodać estragon i gotować na małym ogniu aż do momentu odparowania.
Po odparowaniu wina dodać bulion oraz śmietanę i gotować znowu na małym ogniu aż doi zgęstnienia. Doprawić solą i pieprzem.