Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje na grilla.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10405
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3036
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2134
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 826
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10405
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3036
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2134
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 826
Składniki
Do wysokiego naczynia wbić jajko. Dodać olej rzepakowy. Główkę blendera - żyrafa postawić na dnie naczynia i włączyć. Nie poruszać, nie kręcić. Kilka sekund i majonez zrobiony. Dodać musztardę, sok z cytryny, cukiet, pieprz czarny świeżo mielony i sól. Ponownie włączyć maszynę dla pomieszania. Dodać obrane ze skorupek i pokrojone na mniejsze części jajka. Dodać szczypiorek, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Ponownie właczyć maszynę i dokładnie wszystko rozdrobnić. Sos przelać do sosjerki albo miseczki. Udekorować pokrojonym szczypiorkiem. Gotowe. Smacznego.