Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje na grilla.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12575
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13636
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5741
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12575
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13636
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5741
Składniki
Do wysokiego naczynia wbić jajko. Dodać olej rzepakowy. Główkę blendera - żyrafa postawić na dnie naczynia i włączyć. Nie poruszać, nie kręcić. Kilka sekund i majonez zrobiony. Dodać musztardę, sok z cytryny, cukiet, pieprz czarny świeżo mielony i sól. Ponownie włączyć maszynę dla pomieszania. Dodać obrane ze skorupek i pokrojone na mniejsze części jajka. Dodać szczypiorek, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Ponownie właczyć maszynę i dokładnie wszystko rozdrobnić. Sos przelać do sosjerki albo miseczki. Udekorować pokrojonym szczypiorkiem. Gotowe. Smacznego.