Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje na grilla.
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 980
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 345
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29274
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 980
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 345
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29274
Składniki
Do wysokiego naczynia wbić jajko. Dodać olej rzepakowy. Główkę blendera - żyrafa postawić na dnie naczynia i włączyć. Nie poruszać, nie kręcić. Kilka sekund i majonez zrobiony. Dodać musztardę, sok z cytryny, cukiet, pieprz czarny świeżo mielony i sól. Ponownie włączyć maszynę dla pomieszania. Dodać obrane ze skorupek i pokrojone na mniejsze części jajka. Dodać szczypiorek, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Ponownie właczyć maszynę i dokładnie wszystko rozdrobnić. Sos przelać do sosjerki albo miseczki. Udekorować pokrojonym szczypiorkiem. Gotowe. Smacznego.