Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje na grilla.
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3517
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14812
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3517
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14812
Składniki
Do wysokiego naczynia wbić jajko. Dodać olej rzepakowy. Główkę blendera - żyrafa postawić na dnie naczynia i włączyć. Nie poruszać, nie kręcić. Kilka sekund i majonez zrobiony. Dodać musztardę, sok z cytryny, cukiet, pieprz czarny świeżo mielony i sól. Ponownie włączyć maszynę dla pomieszania. Dodać obrane ze skorupek i pokrojone na mniejsze części jajka. Dodać szczypiorek, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Ponownie właczyć maszynę i dokładnie wszystko rozdrobnić. Sos przelać do sosjerki albo miseczki. Udekorować pokrojonym szczypiorkiem. Gotowe. Smacznego.