Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze smakuje z warzywami, mięsem. Pasuje do kanapki.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13559
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 905
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13559
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 905
Składniki
Do jogurtu dodać starte na tarce o drobnych oczkach jajka ugotowane na twardo. Dodać pokrojoną dymkę, pokrojony drobniutko koperek, pokrojone w półplasterki rzodkiewki, natkę pietruszki, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Gotowe. Smacznego