Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jogurtowy z awokado to wyjątkowe połączenie świeżości jogurtu i kremowej konsystencji awokado. Oferujemy nie tylko bogaty smak, ale również korzyści zdrowotne. Dzięki obecności cennych tłuszczów, witaminy i białka sos ten nie tylko urozmaica potrawy, ale także wspiera zdrową skórę, układ pokarmowy i serce. Idealny jako dip do warzyw, mięs lub grzanek. :)
blender
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113128
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 527
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 874
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 637
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113128
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 527
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 874
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 637
Składniki
1. Awokado obrać, wyjąć pestki i pokroić w kostkę. 2. Przełożyć do miski. Dodać sok z cytryny i zblendować. 3. Dodać jogurt, sos sojowy oraz przyprawy i wymieszać. Smacznego! :)