Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jogurtowy z awokado to wyjątkowe połączenie świeżości jogurtu i kremowej konsystencji awokado. Oferujemy nie tylko bogaty smak, ale również korzyści zdrowotne. Dzięki obecności cennych tłuszczów, witaminy i białka sos ten nie tylko urozmaica potrawy, ale także wspiera zdrową skórę, układ pokarmowy i serce. Idealny jako dip do warzyw, mięs lub grzanek. :)
blender
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
1. Awokado obrać, wyjąć pestki i pokroić w kostkę. 2. Przełożyć do miski. Dodać sok z cytryny i zblendować. 3. Dodać jogurt, sos sojowy oraz przyprawy i wymieszać. Smacznego! :)