Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos koperkowy to dodatek do wielu potraw. Dobrze smakuje z ziemniakami, a także z rożnego rodzaju mięsami.
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2102
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1161
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 170
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2102
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1161
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 170
Składniki
Koperek wypłukać, osuszyć, posiekać. Do garnka dodać łyżkę masła, wodę i koperek. Gotować aż zmięknie. Kiedy koperek jest miękki, a woda odparowała dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką. Mieszamy do zagęszczenia i gotowe.