Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos koperkowy to dodatek do wielu potraw. Dobrze smakuje z ziemniakami, a także z rożnego rodzaju mięsami.
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14901
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2910
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3508
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14901
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2910
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3508
Składniki
Koperek wypłukać, osuszyć, posiekać. Do garnka dodać łyżkę masła, wodę i koperek. Gotować aż zmięknie. Kiedy koperek jest miękki, a woda odparowała dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką. Mieszamy do zagęszczenia i gotowe.