Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos koperkowy to dodatek do wielu potraw. Dobrze smakuje z ziemniakami, a także z rożnego rodzaju mięsami.
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 3080
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 4781
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 406
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 282
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 437
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 3080
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 4781
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 406
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 282
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 437
Składniki
Koperek wypłukać, osuszyć, posiekać. Do garnka dodać łyżkę masła, wodę i koperek. Gotować aż zmięknie. Kiedy koperek jest miękki, a woda odparowała dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką. Mieszamy do zagęszczenia i gotowe.