Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z grzybów leśnych, kurek. Sos kurkowy jest idealny jako dodatek do dań z makaronu, różnego rodzaju placków i klusek.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 303
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1077
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4116
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 303
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1077
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4116
Składniki
Do garnczka wlewamy zawartość słoika z kurkami, dolewamy 500 ml wody, dodajemy pastę rosołową i doprowadzamy do wrzenia. Od momentu zagotowania się gotujemy 30 minut na małym ogniu pod przykryciem.
Po tym czasie doprawiamy do smaku pieprzem i solą, zagęszczamy sos i zabielamy śmietaną. Smacznego!!!