Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z grzybów leśnych, kurek. Sos kurkowy jest idealny jako dodatek do dań z makaronu, różnego rodzaju placków i klusek.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1328
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1791
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 248
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 573
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1328
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1791
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 248
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 573
Składniki
Do garnczka wlewamy zawartość słoika z kurkami, dolewamy 500 ml wody, dodajemy pastę rosołową i doprowadzamy do wrzenia. Od momentu zagotowania się gotujemy 30 minut na małym ogniu pod przykryciem.
Po tym czasie doprawiamy do smaku pieprzem i solą, zagęszczamy sos i zabielamy śmietaną. Smacznego!!!