Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W trakcie grillowania na stole oprócz ketchupów i musztard swoje miejsce na stole powinny mieć również sosy. Szczególnie smakowitym sosem, który dobrze komponuje się z mięsem jest sos ketchupowo-majonezowy. Jest naprawdę bardzo smaczny i świetnie pasuje zarówno do każdego rodzaju mięs, jak i grillowanych warzyw. Ja podaję go do karkówki, szaszłyków także grillowanej cukinii. Sos ten sprawdzi się także jako wspaniały dodatek do pizzy, czy kanapek.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3339
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 599
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3727
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 288
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 490
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3339
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 599
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3727
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 288
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 490
Składniki
Czosnek przepuszczamy przez praskę, paprykę ścieramy na tarce o grubych okach i mieszamy z resztą składników. Przed podaniem chłodzimy minimum 15 minut. Gotowym sosem smarujemy kanapki, pizzę lub dodajemy do mięs i warzyw z grilla. Smacznego!