Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W trakcie grillowania na stole oprócz ketchupów i musztard swoje miejsce na stole powinny mieć również sosy. Szczególnie smakowitym sosem, który dobrze komponuje się z mięsem jest sos ketchupowo-majonezowy. Jest naprawdę bardzo smaczny i świetnie pasuje zarówno do każdego rodzaju mięs, jak i grillowanych warzyw. Ja podaję go do karkówki, szaszłyków także grillowanej cukinii. Sos ten sprawdzi się także jako wspaniały dodatek do pizzy, czy kanapek.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 22
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 12
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 22
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 12
Składniki
Czosnek przepuszczamy przez praskę, paprykę ścieramy na tarce o grubych okach i mieszamy z resztą składników. Przed podaniem chłodzimy minimum 15 minut. Gotowym sosem smarujemy kanapki, pizzę lub dodajemy do mięs i warzyw z grilla. Smacznego!