Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do deserów, lodów, naleśników, panna cotty.
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 37
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 70
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 492
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2767
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3450
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2577
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 37
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 70
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 492
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2767
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3450
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2577
Składniki
1. Maliny przełóż do rondelka. 2. Nakryj pokrywką i podgrzewaj, aż owoce się rozmrożą. 3. Dodaj cukier, sok z cytryny oraz ekstrakt z sycylijskiej pomarańczy. 4. Delikatnie wymieszaj. 5. Gdy się zagotuje odlej do szklanki sok (około 1/3 jej wysokości). 6. W soku rozprowadź skrobię ziemniaczaną. 7. Przelej do malin i zagotuj. 8. Gdy się zagotuje przetrzyj przez sito. 9. Pestki wyrzuć, a sos przelej do słoiczka. 10. Gotowe. 11. Smacznego. Podawaj do lodów, naleśników, panna cotty...