Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do deserów, lodów, naleśników, panna cotty.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 907
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 907
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
1. Maliny przełóż do rondelka. 2. Nakryj pokrywką i podgrzewaj, aż owoce się rozmrożą. 3. Dodaj cukier, sok z cytryny oraz ekstrakt z sycylijskiej pomarańczy. 4. Delikatnie wymieszaj. 5. Gdy się zagotuje odlej do szklanki sok (około 1/3 jej wysokości). 6. W soku rozprowadź skrobię ziemniaczaną. 7. Przelej do malin i zagotuj. 8. Gdy się zagotuje przetrzyj przez sito. 9. Pestki wyrzuć, a sos przelej do słoiczka. 10. Gotowe. 11. Smacznego. Podawaj do lodów, naleśników, panna cotty...