Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos maltański to połączenie nietypowych smaków, które wspaniale pasują do mięsnych potraw. Zapraszam do zajrzenia w przepis. ;)
rondelek, tarka
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 208
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1145
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1822
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3472
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27498
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 208
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1145
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1822
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3472
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27498
Składniki
1. Wyszorować pomarańcz i cytrynę. 2. Wlać wino do rondelka i wstawić na gaz. 3. Wycisnąć sok z owoców i dolać go do wina. 4. Do garnka dodać miód, imbir, sól oraz galaretkę. Cały czas mieszać. 5. Zetrzeć do sosu skórkę pomarańczy oraz cytryny. 6. Gotować dopóki nie odparuje alkohol. 7. Przestudzić. 8. Dodać chrzan, wymieszać. Smacznego! :)