Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos maltański to połączenie nietypowych smaków, które wspaniale pasują do mięsnych potraw. Zapraszam do zajrzenia w przepis. ;)
rondelek, tarka
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 5417
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 303
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13391
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2662
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 5417
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 303
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13391
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2662
Składniki
1. Wyszorować pomarańcz i cytrynę. 2. Wlać wino do rondelka i wstawić na gaz. 3. Wycisnąć sok z owoców i dolać go do wina. 4. Do garnka dodać miód, imbir, sól oraz galaretkę. Cały czas mieszać. 5. Zetrzeć do sosu skórkę pomarańczy oraz cytryny. 6. Gotować dopóki nie odparuje alkohol. 7. Przestudzić. 8. Dodać chrzan, wymieszać. Smacznego! :)