Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas pogodzić zwolenników sosu pieczarkowego i zwolenników sosu pomidorowego. Sos pieczarkowo- pomidorowy, tak zwane dwa w jednym. Polecam.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3713
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3801
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 368
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 677
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3713
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3801
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 368
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 677
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić na ćwiartki, cebulę pokroić w kostkę. W rondelku rozgrzać masło, wrzucić pieczarki i cebulę, posolić, smażyć przez chwilę. Następnie wlać szklankę wody, pieczarki dusić do miękkości. Śmietanę wymieszać z przecierem pomidorowym, utrzeć z mąką. Zahartować odrobiną gorącego sosu, wlać do pieczarek, zagotować. Sos doprawić do smaku.