Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pieczarkowy - niby nic, ale gdy przyrządzi się go z dodatkiem serka topionego i kremówki...wtedy smakuje wyjątkowo!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4186
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4186
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na oleju, doprawić do smaku. Następnie dodać serek topiony i mieszać aż się rozpuści. Na koniec dodać kremówkę i zagotować. Sos ma bardzo delikatny smak i nawet moje niejadki go jedzą... :)