Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pieczarkowy - niby nic, ale gdy przyrządzi się go z dodatkiem serka topionego i kremówki...wtedy smakuje wyjątkowo!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1413
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 423
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1413
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 423
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na oleju, doprawić do smaku. Następnie dodać serek topiony i mieszać aż się rozpuści. Na koniec dodać kremówkę i zagotować. Sos ma bardzo delikatny smak i nawet moje niejadki go jedzą... :)