Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pieczarkowy - niby nic, ale gdy przyrządzi się go z dodatkiem serka topionego i kremówki...wtedy smakuje wyjątkowo!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1295
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na oleju, doprawić do smaku. Następnie dodać serek topiony i mieszać aż się rozpuści. Na koniec dodać kremówkę i zagotować. Sos ma bardzo delikatny smak i nawet moje niejadki go jedzą... :)