Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli podczas gotowania szukasz prostych i szybkich, przepis na sos pieczarkowy do kopytek, z pewnością przypadnie ci do gustu. Będziesz potrzebować jedynie kilku składników, aby wyczarować aromatyczny dodatek, który sprawdzi się nie tylko do kopytek, ale także do makaronu czy mięs.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 789
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 642
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13527
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2864
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 789
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 642
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13527
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2864
Składniki
Pieczarki umyj i osusz, a następnie pokrój je w cienkie plasterki.
Cebulę obierz i drobno posiekaj. Na patelni rozgrzej masło, następnie zeszklij na nim cebulę, kiedy stanie się złota dodaj pieczarki. Podsmażaj przez kilka minut.
Zmniejsz ogień, powoli dodaj śmietanę, możesz ją wcześniej zahartować. Sos dopraw solą i pieprzem według uznania. Na koniec wsyp posiekaną natkę pietruszki, wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj w kopytkami, makaronem lub ulubionym mięsem.