Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos do mięsa, do jajek, do sałaty. Łatwy w przygotowaniu. Pachnący rzodkiewką i szczypiorkiem.
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1062
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 1004
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1062
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 1004
Składniki
Oczyszczone, umyte, osuszone rzodkiewki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szczypiorek drobno posiekać. Wymieszać razem jogurt z majonezem, startymi rzodkiewkami i posiekanym szczypiorkiem. Dodać sok z cytryny, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Zostawić na kilka minut w lodówce, żeby smaki się połączyły. Smacznego.