Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski jest świetnym dodatkiem do wędlin i mięs podawanych na zimno, jajek czy np. warzywnym pasztetów. Świetny na imprezę i świąteczny stół. Wyrazisty w smaku i przepyszny.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1168
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 418
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3341
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 884
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1168
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 418
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3341
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 884
Składniki
Pieczarki, ogórki i jajka posiekać bardzo drobno. Do majonezu dodać jogurt, musztardę, przeciśnięty przez praskę czosnek, cukier puder, sól i pieprz. Przygotowanym sosem zalać składniki. Wymieszać i wstawić do lodówki do przegryzienia przynajmniej na 3 godziny.