Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski jest świetnym dodatkiem do wędlin i mięs podawanych na zimno, jajek czy np. warzywnym pasztetów. Świetny na imprezę i świąteczny stół. Wyrazisty w smaku i przepyszny.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 199
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20200
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 199
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20200
Składniki
Pieczarki, ogórki i jajka posiekać bardzo drobno. Do majonezu dodać jogurt, musztardę, przeciśnięty przez praskę czosnek, cukier puder, sól i pieprz. Przygotowanym sosem zalać składniki. Wymieszać i wstawić do lodówki do przegryzienia przynajmniej na 3 godziny.