Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski jest świetnym dodatkiem do wędlin i mięs podawanych na zimno, jajek czy np. warzywnym pasztetów. Świetny na imprezę i świąteczny stół. Wyrazisty w smaku i przepyszny.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2276
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18033
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2023
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2276
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18033
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2023
Składniki
Pieczarki, ogórki i jajka posiekać bardzo drobno. Do majonezu dodać jogurt, musztardę, przeciśnięty przez praskę czosnek, cukier puder, sól i pieprz. Przygotowanym sosem zalać składniki. Wymieszać i wstawić do lodówki do przegryzienia przynajmniej na 3 godziny.