Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski jest świetnym dodatkiem do wędlin i mięs podawanych na zimno, jajek czy np. warzywnym pasztetów. Świetny na imprezę i świąteczny stół. Wyrazisty w smaku i przepyszny.
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1475
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8262
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 190
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4289
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1475
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8262
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 190
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4289
Składniki
Pieczarki, ogórki i jajka posiekać bardzo drobno. Do majonezu dodać jogurt, musztardę, przeciśnięty przez praskę czosnek, cukier puder, sól i pieprz. Przygotowanym sosem zalać składniki. Wymieszać i wstawić do lodówki do przegryzienia przynajmniej na 3 godziny.