Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiony sos tatarski całej rodziny. Zawsze go za mało :)
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2603
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2748
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2953
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2603
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2748
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2953
Składniki
Ogórki i pieczarki odsączyć, oczyścić z przypraw, zalewę zlać do butelki. Czosnek obrać. Zmielić wszystko w maszynce do mięsa na sitku o największych oczkach (fi 16 mm). Odsączyć na gęstym sicie, zalewę zlać do butelki. Zalewa posłuży do zrobienia musztardy bengalskiej - oddzielny przepis. Wymieszać wszystko dokładnie z majonezem, nałożyć do słoiczków i zostawić na noc w lodówce.