Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiony sos tatarski całej rodziny. Zawsze go za mało :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12925
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1470
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14208
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5883
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12925
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1470
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14208
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5883
Składniki
Ogórki i pieczarki odsączyć, oczyścić z przypraw, zalewę zlać do butelki. Czosnek obrać. Zmielić wszystko w maszynce do mięsa na sitku o największych oczkach (fi 16 mm). Odsączyć na gęstym sicie, zalewę zlać do butelki. Zalewa posłuży do zrobienia musztardy bengalskiej - oddzielny przepis. Wymieszać wszystko dokładnie z majonezem, nałożyć do słoiczków i zostawić na noc w lodówce.