Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiony sos tatarski całej rodziny. Zawsze go za mało :)
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 139
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3237
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 139
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3237
Składniki
Ogórki i pieczarki odsączyć, oczyścić z przypraw, zalewę zlać do butelki. Czosnek obrać. Zmielić wszystko w maszynce do mięsa na sitku o największych oczkach (fi 16 mm). Odsączyć na gęstym sicie, zalewę zlać do butelki. Zalewa posłuży do zrobienia musztardy bengalskiej - oddzielny przepis. Wymieszać wszystko dokładnie z majonezem, nałożyć do słoiczków i zostawić na noc w lodówce.