Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiony sos tatarski całej rodziny. Zawsze go za mało :)
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2282
Maceraty to cenne oleje roślinne z wyciągami z kwiatów, pąków i całych ziół....
Odsłon: 62
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2282
Maceraty to cenne oleje roślinne z wyciągami z kwiatów, pąków i całych ziół....
Odsłon: 62
Składniki
Ogórki i pieczarki odsączyć, oczyścić z przypraw, zalewę zlać do butelki. Czosnek obrać. Zmielić wszystko w maszynce do mięsa na sitku o największych oczkach (fi 16 mm). Odsączyć na gęstym sicie, zalewę zlać do butelki. Zalewa posłuży do zrobienia musztardy bengalskiej - oddzielny przepis. Wymieszać wszystko dokładnie z majonezem, nałożyć do słoiczków i zostawić na noc w lodówce.