Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sos jogurtowo -ogórkowy z kuchni greckiej idealny do potraw z gyrosa i grilla
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 679
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 45
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 69
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 84
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 679
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 45
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 69
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 84
Składniki
ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, posolić i po 15 min odcisnąć sok, ogórki o dużych pestkach wydrążamy przed starciem
ogórki wymieszać z jogurtem, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, dodać sól i pieprz do smaku
schłodzić przed podaniem