Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczny sos do kanapek, mięs i innych potraw!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Umyte ogórki szatkujemy na tarce o grubych oczkach, lekko solimy i odstawiamy. Czosnek przeciskamy przez praskę, mieszamy z pozostałymi składnikami. Ogórki odciskamy z soku, dodajemy do sosu i mieszamy. Przed podaniem schładzamy minimum godzinę.