Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczny sos do kanapek, mięs i innych potraw!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1145
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13657
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1145
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13657
Składniki
Umyte ogórki szatkujemy na tarce o grubych oczkach, lekko solimy i odstawiamy. Czosnek przeciskamy przez praskę, mieszamy z pozostałymi składnikami. Ogórki odciskamy z soku, dodajemy do sosu i mieszamy. Przed podaniem schładzamy minimum godzinę.