Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie podkreśla smak grillowanych mięs. Kwaśny z nutką egzotyki.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13189
Składniki
Połowę pomidora starłam na grubym oczku, a druga połowę drobniutko posiekałam. Dodałam posiekana cebulę i szczypiorek. Mango było tak dojrzałe, że rozgniotłam widelcem. Sos doprawiłam octem balsamicznym i solą i chili. Genialnie pasuje do mięsa.
Do sosu podałam kofty jagnięce: -400 dag mielonej jagnięciny - jajo - bułka tarta - cebula starta - czosnek 1 ząb starty - kolendra - kumin - chili i papryka słodka - cynamon - sól - mięta siekana
Z braku dobrej pogody usmażyłam je na żeliwnej patelni grillowej.
:D
Smacznego :)