Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie podkreśla smak grillowanych mięs. Kwaśny z nutką egzotyki.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8453
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8453
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Składniki
Połowę pomidora starłam na grubym oczku, a druga połowę drobniutko posiekałam. Dodałam posiekana cebulę i szczypiorek. Mango było tak dojrzałe, że rozgniotłam widelcem. Sos doprawiłam octem balsamicznym i solą i chili. Genialnie pasuje do mięsa.
Do sosu podałam kofty jagnięce: -400 dag mielonej jagnięciny - jajo - bułka tarta - cebula starta - czosnek 1 ząb starty - kolendra - kumin - chili i papryka słodka - cynamon - sól - mięta siekana
Z braku dobrej pogody usmażyłam je na żeliwnej patelni grillowej.
:D
Smacznego :)