Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło orzechowe wykorzystać możemy nie tylko do dań na słodko. Można również przygotować z niego pyszny orzechowy sos, który świetnie sprawdzi się na przykład do dań z mięsem lub grilla. W szczególności dobrze komponować będzie się z kurczakiem.
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 450
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 163
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5559
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1128
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 455
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1279
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 450
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 163
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5559
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1128
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 455
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1279
Składniki
Do garnka dodaj mleko kokosowe oraz masło orzechowe, podgrzewaj, cały czas mieszając, aż do połączenia składników.
Wyłącz grzanie, dodaj sok z limonki, sos sojowy, cukier oraz chili, ponownie wszystko wymieszaj. Na koniec dodaj garść posiekanej cebulki dymki.