Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do pieczonego albo smażonego drobiu
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 220
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 85
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 24
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 20
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 220
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 85
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 24
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 20
Składniki
Zagotowałem pół szklanki bulionu z kury. Dodałem pół szklanki śmietanki i 2 łyżeczki marynowanych ziaren zielonego pieprzu. Po dwóch minutach gotowania dodałem 2 łyżeczki brandy. Następnie gotowałem na wolnym ogniu do momentu, aż sos zgęstniał, często mieszając.