Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na podanie marchewki, zwłaszcza dla dzieci, które często nie chcą jeść warzyw. Zawijanie marchewki na widelec jak spaghetti sprawi radość każdemu niejadkowi :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 97
Sznycle krakowskie to ciekawa odmiana klasycznych mielonych, z dodatkiem mięs...
Odsłon: 2544
Polecam.
Odsłon: 124
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 97
Sznycle krakowskie to ciekawa odmiana klasycznych mielonych, z dodatkiem mięs...
Odsłon: 2544
Polecam.
Odsłon: 124
Składniki
Marchew obrać i umyć, a następnie pokroić w paski za pomocą obieraczki do warzyw. Podsmażyć na maśle klarowanym. Dodać odrobinę wody, posolić do smaku i gotować przez ok. 10 min. na małym ogniu. Smacznego :)