Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na podanie marchewki, zwłaszcza dla dzieci, które często nie chcą jeść warzyw. Zawijanie marchewki na widelec jak spaghetti sprawi radość każdemu niejadkowi :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 65
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 65
Składniki
Marchew obrać i umyć, a następnie pokroić w paski za pomocą obieraczki do warzyw. Podsmażyć na maśle klarowanym. Dodać odrobinę wody, posolić do smaku i gotować przez ok. 10 min. na małym ogniu. Smacznego :)