Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jarmuż jarmużem, a najlepiej smakuje ze słodkim owocowym dodatkiem, przepis na 1 porcję ok. 300ml
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Warzywa myję, kroję na mniejsze kawałki i siup .. do blendera. Pomarańcze kroję na pół, z jednej połówki wyciskam sok (ściaskając w dłoni) a z drugiej pozbywam się skórki i pestek i siup razem z miąższem do blendera. Robię hałas na 20 sekund i delektuję się zieloną słodyczą :)