Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka Coleslaw z białej i czerwonej kapusty z dodatkiem marchewki i czerwonej cebuli to idealna propozycja surówki do obiadu, mięs lub domowych hamburgerów i hot-dogów.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22785
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4896
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45651
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22785
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4896
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45651
Składniki
1. Kapustę białą i czerwoną ścieramy na tarce o dużych oczkach lub drobno szatkujemy. Solimy i odstawiamy na około 15 min., aż zmięknie. Następnie odsączamy nadmiar wody z kapusty. 2. Marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach. 3. Cebulę kroimy w cienkie piórka. 4. Przygotowujemy sos z majonezu, musztardy, octu jabłkowego i cukru. 5. Do miseczki przekładamy kapustę białą, czerwoną, startą marchewkę oraz posiekany koperek i natkę pietruszki. 6. Dodajemy sos i wszystko mieszamy. Ewentualnie dodajemy do smaku sól i pieprz. 7. Odstawiamy na kilka minut, aby smaki się przeniknęły i podajmy jako surówkę do obiadu.