Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka Coleslaw z białej i czerwonej kapusty z dodatkiem marchewki i czerwonej cebuli to idealna propozycja surówki do obiadu, mięs lub domowych hamburgerów i hot-dogów.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 651
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 31
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 192
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 312
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 127
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4605
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 651
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 31
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 192
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 312
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 127
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4605
Składniki
1. Kapustę białą i czerwoną ścieramy na tarce o dużych oczkach lub drobno szatkujemy. Solimy i odstawiamy na około 15 min., aż zmięknie. Następnie odsączamy nadmiar wody z kapusty. 2. Marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach. 3. Cebulę kroimy w cienkie piórka. 4. Przygotowujemy sos z majonezu, musztardy, octu jabłkowego i cukru. 5. Do miseczki przekładamy kapustę białą, czerwoną, startą marchewkę oraz posiekany koperek i natkę pietruszki. 6. Dodajemy sos i wszystko mieszamy. Ewentualnie dodajemy do smaku sól i pieprz. 7. Odstawiamy na kilka minut, aby smaki się przeniknęły i podajmy jako surówkę do obiadu.