Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Pyszny dodatek do wielu dań,ja ją uwielbiam w połączeniu z frytkami i sosem serowo-czosnkowym jak na fotce,polecam:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1508
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231900
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1508
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231900
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5028
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować,dodać pomidory pokrojone w mniejsze kawałki.Ogórka umyć,wytrzeć do sucha,przekroić wzdłuż na cztery części i pokroić ze skórą w cienkie plasterki,dodać.Pora pokroić w cienkie półplasterki,dodać również kukurydzę.Wymieszać wszystkie składniki,dodać majonezu do smaku,przyprawić solą i pieprzem.