Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Pyszny dodatek do wielu dań,ja ją uwielbiam w połączeniu z frytkami i sosem serowo-czosnkowym jak na fotce,polecam:)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 225
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36186
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 374
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 225
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36186
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 374
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować,dodać pomidory pokrojone w mniejsze kawałki.Ogórka umyć,wytrzeć do sucha,przekroić wzdłuż na cztery części i pokroić ze skórą w cienkie plasterki,dodać.Pora pokroić w cienkie półplasterki,dodać również kukurydzę.Wymieszać wszystkie składniki,dodać majonezu do smaku,przyprawić solą i pieprzem.