Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, kolorowy dodatek do obiadu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 483
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 483
Składniki
Kapustę drobno pokroić. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w piórka. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i również pokroić. Przygotowanym sosem winegret polać surówkę i wymieszać.