Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon kapuściany w pełni dlatego trzeba korzystać.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2295
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4381
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1307
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 286
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2295
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4381
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1307
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 286
Składniki
Kapustę szatkujemy na tarce o grubych oczkach razem z marchewką. Solimy i odstawiamy min. na 30 min aby kapusta zmiękła i puściła sok. Po tym czasie sok odlewamy dodajemy sok z cytryny, starte na grubych oczkach jabłka, pokrojoną drobno cebulę i posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy solą i pieprzem wg uznania i dodajemy majonez ( tylko tyle ile wchłonie kapusta ). Dokładnie mieszamy.