Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon kapuściany w pełni dlatego trzeba korzystać.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 997
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4621
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1267
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 997
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4621
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1267
Składniki
Kapustę szatkujemy na tarce o grubych oczkach razem z marchewką. Solimy i odstawiamy min. na 30 min aby kapusta zmiękła i puściła sok. Po tym czasie sok odlewamy dodajemy sok z cytryny, starte na grubych oczkach jabłka, pokrojoną drobno cebulę i posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy solą i pieprzem wg uznania i dodajemy majonez ( tylko tyle ile wchłonie kapusta ). Dokładnie mieszamy.