Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon kapuściany w pełni dlatego trzeba korzystać.
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 76
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38664
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 333
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 906
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1090
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6292
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 76
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38664
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 333
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 906
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1090
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6292
Składniki
Kapustę szatkujemy na tarce o grubych oczkach razem z marchewką. Solimy i odstawiamy min. na 30 min aby kapusta zmiękła i puściła sok. Po tym czasie sok odlewamy dodajemy sok z cytryny, starte na grubych oczkach jabłka, pokrojoną drobno cebulę i posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy solą i pieprzem wg uznania i dodajemy majonez ( tylko tyle ile wchłonie kapusta ). Dokładnie mieszamy.