Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa surówka z białej kapusty, marchewki, cebuli i koperku z dodatkiem oliwy z oliwek i soku z cytryny.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i drobno poszatkować lub pokroić, lekko posolić i odstawić na godzinę, odcisnąć . Włożyć do miski i dodać drobno pokrojoną cebulę. Marchewki obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Koperek posiekać.
Dodać oliwę, sok z cytryny i doprawić do smaku solą i pieprzem. Można wstawić do lodówki na pół godziny.