Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka z białej rzodkwi

Surówka z białej rzodkwi

Autor:

Przepisów i artykułów: 2309 Ocena: 51283

Dodano:

Odsłon: 23139

:)

Składniki

  • 1/2 kg białej rzodkwi
  • 100 ml kwaśnej śmietany
  • 1 łyżka majonezu
  • 2 łyżki musztardy francuskiej
  • Sól ,pieprz
  • Sok z 1/2 cytryny
  • Cukier
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z białej rzodkwi

Przygotowanie

  1. Rzodkiew umyć ,obrać ,zetrzeć na tarce o grubych oczkach ,a potem lekko odcisnąć. Wymieszać ze śmietaną ,majonezem ,musztardą i doprawić do smaku solą ,pieprzem ,cukrem oraz sokiem z cytryny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kstr54 05 listopada 2013 hahaha, jaki zbieg, a u mnie tez! juz sie chlodzi w lodowce tylko bez majonezu,pycha,pozdrawiam

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń