Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22038
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 70
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 359
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 84
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 143
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22038
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 70
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 359
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 84
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 143
Składniki
Rzodkiew umyć ,obrać ,zetrzeć na tarce o grubych oczkach ,a potem lekko odcisnąć. Wymieszać ze śmietaną ,majonezem ,musztardą i doprawić do smaku solą ,pieprzem ,cukrem oraz sokiem z cytryny.